Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

El suïcidi del Twitter de UPyD

El fins fa unes hores Twitter més conegut de UPyD s'ha "suïcidat" en directe. Aquest Twitter, no oficial (encara que sembla que no ho indicava) amb 376 seguidors, era el més llegit de la formació, i donava informacions sobre les idees, propostes i activitats del partit de Rosa Díez.

Aquest matí, ha sorprès tots els seus seguidors publicant el següent missatge: "Estimats amics, amb tot el pesar del nostre cor, simplement dir que UPyD no és l'ideal en què creiem".

A continuació, ha continuat conversant amb la gent que li feia preguntes, però a les 14 h ha eliminat el compte.

Però en realitat, el Twitter era d'un simpatitzant de València, com indiquen a Terra, que explica la resposta oficial de UPyD i tota la història. No és l'únic Twitter no oficial del partit, que també té simpatitzants amb els comptes @infoUPyD (41 seguidors) i el de nou creat després de la polèmica, @UPyDTwitts (50 seguidors) però @UPyDmedia era de llarg el que tenia més seguidors.

Aquests comptes van molt bé per difondre la ideologia i al partit, però en no ser oficials ni tenir-los mitjanament controlats (o almenys interessar-se per qui les escriu) es corre el risc que la persona que l'ha creat canviï d'idea o digui alguna barbaritat que no té absolutament res a veure amb el partit o la línia editorial d'aquest.

Però la xarxa és així, i si el partit no té presència, la presència sorgirà de qualsevol manera (en principi de manera benintencionada), fins i tot portant a l'equívoc que molta gent pensi que és quelcom oficial. Si algú no té identitat digital, quan algú busqui aquesta persona (o partit) a qualsevol cercador, el que trobi no sempre serà bo o el que li agradaria que trobessin al partit. Aquesta és potser una altra de les raons per les que s'ha "d'estar".

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger