Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Per què unes idees de negoci sonen a ruïna i a altres a diners en metàl·lic? Per què hi ha persones que convencen més ràpidament que d'altres? Com aconsegueixen seduir-nos els discursos polítics? Per què hi ha campanyes publicitàries que recordem de memòria i d'altres les oblidem en l'acte? Com aconsegueixen fer-nos vibrar algunes presentacions? La resposta està en la forma en la qual el missatge està explicat. Els relats aconsegueixen que transformem simples dades en emocions i sensacions genuïnament personals. Mitjançant la narració, i no l'argumentació, aconseguirem seduir la nostra audiència i fer que inverteixi el seu temps en nosaltres. Això és el Storytelling.

Ahir va tenir lloc en el blog de MAS Consulting un xat en viu sobre Storytelling i comunicació política amb Antonio Núñez, l'autor del llibre "Será mejor que lo cuentes".
Estem preparats a Espanya per al Storytelling? Obama, la "niña" de Rajoy i el retorn d'Aznar, i fins i tot Risto Mejide, han estat presents en aquesta entrevista.

Vaig estar seguint el xat i va ser molt interessant (a més me l'han enviat), així que ho publico aquí. Espero que us agradi.


 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger