Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a


En una campanya, en el dia a dia, tot val per tenir visibilitat, però la ciutadania està cansada de veure sempre el mateix (cartells, posters…). És per això que si un partit aconsegueix mostrar el seu missatge d'una manera diferent, aquest missatge arribarà a molta més gent, especialment si és d'una manera divertida o curiosa.

Un bon exemple de bona iniciativa per augmentar la visibilitat és la idea d'Esquerra Republicana (ERC), que va fer envolar dilluns passat de l'Aeròdrom d'Òdena (Barcelona) un globus aerostàtic (vídeo) amb el disseny d'una "estelada" i el logo del partit, que recorrerà Catalunya durant la campanya electoral. El globus viatjarà als mateixos municipis als quals ERC vagi a fer els seus actes de campanya, i les persones que assisteixin als mítings del líder del partit, Oriol Junqueras, podran pujar al globus de forma gratuïta.




Amb un globus es pot dirigir tota l'atenció cap al lema del seu moviment polític. És la seva imatge política i el seu missatge volant sobre els pobles i ciutats. No fa falta anar a un míting per veure-ho. La taxa de memorització resultant de l'ús de globus aerostàtics en comunicació política pot ser molt més alta que altres eines per fer arribar el missatge.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger