Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Propers esdeveniments

Us adjunto alguns esdeveniments interessants que tindran lloc pròximament:

1. Jornada: "El sector econòmic TIC a Catalunya".
Barcelona, 15 Novembre.
Web. Facebook.
Oferta per la Fundació Josep Irla.

2. VII Jornadas de comunicación para las organizaciones sociales.
Buenos Aires, 19 de novembre.
Web.
La jornada està pensada per a un dia. Estarà estructurada en dos moments: Un espai de plenària amb disertacions de personalitats reconegudes del món de la comunicació, de les organitzacions socials, de l'àmbit privat i del sector governamental. I un segon moment en el qual es desenvoluparan tallers de capacitació on s'abordaran temàtiques especifiques de la comunicació.

3. Web 2.0: Tecnología, Sociedad y Comunicación. IV jornadas de informática.
Madrid, 17 al 21 de Novembre de 2008.
Web.
Durant una setmana (del 17 al 21 de Novembre de 2008), la Universitat Europea de Madrid es convertirà en el cor de la web 2.0 espanyola, a l'organitzar l'esdeveniment "Web 2.0: Tecnologia, Sociedad y Comunicación", centrat en Internet i, sobretot, en el seu component social i col·laboratiu. Durant les jornades, personalitats relacionades amb la web 2.0 i la seva dimensió social, com Enrique Dans, Javier Pedreira (Microsiervos), Alberto Vazquez Figueroa, Carlos Blanco (ITNet), Jesús Encinar (Idealista), Rodolfo Carpintier (DAD), Emilio Marquez (Networking Activo), Carlos Magro i Javier Cuervo (Madri+D), entre d'altres, exposaran els seus punts de vista sobre la tecnologia, la societat, els drets d'autor i molts altres temes d'actualitat.

4. Conferència de Zygmund Bauman: "L'educació en un món de diàspores".
Barcelona, 20 de novembre.
Web.

5. VII Seminario Internacional de Comunicación Política.
Madrid, 20 de novembre de 2008.
Web.
Ja es disposa de les dades dels ponents:
09:00-09:30. Benvinguda i inauguració.
09:30-10:45. La construcció de la marca Obama. Greg Pinelo, assessor de campanya de Barack Obama i soci de GMMB.
10:45-11:15 Cafè.
11:15-12:45 Anàlisi de la campanya de John McCain. Mike Hudome, responsable de publicitat de la campanya McCain-Palin 08 .
12:45-14:00 El paper d'Internet en la campanya 2008. Ravi Sighn, President de ElectionMall.
16:00-18:00 Panell d'experts: Lliçons de la campanya americana.
- Roberto Izurieta, Professor de la Universitat George Washington i analista de CNN.
- César Martínez, membre de l'equip de vot hispà de John McCain.
- Daniel Ureña, Soci-Director de MAS Consulting Espanya (moderador).

6. II Foro Internacional de Contenidos Digitales (FICOD 2008)
Madrid, 25, 26 y 27 de novembre de 2008.
Web.
El FICOD és un lloc de trobada per als professionals de la televisió, la publicitat, el cinema, la música, els videojocs , les publicacions digitals , la formació online, els continguts generats pels usuaris (UGC), el periodisme digital, la publicitat interactiva...

7. II Congreso Nacional Ulepicc-España.
Barcelona, 28 de novembre de 2008.
Web.
Sota el lema “Nous reptes per a la perspectiva crítica en Comunicació i Cultura”, el segon Congrés Nacional de la secció espanyola de la Unión Latina d'Economia Política de la Informació, la Comunicació i la Cultura té per objectiu promoure el pensament crític des de la perspectiva de l'economia política en els àmbits que li són propis –la informació, la comunicació i la cultura– enfront dels nous reptes que s'experimenten o es projecten.

8. WWW/Internet 2008.
Lisboa , 10-12 Desembre 2008.
Web.
La Conferència IADIS Ibero Americana WWW/Internet 2008 busca atacar els temes centrals de preocupació dintre de la comunitat Internet. La WWW i Internet han tingut un enorme desenvolupament en els anys recents. Els aspectes crítics d'aquesta tecnologia no són solament tecnològics doncs han sorgit altres focus d'interès. Aquesta conferència té com objectiu cobrir tant els aspectes tècnics com els no tècnics (socials, educatius, etc) relacionats amb la WWW i Internet.

9. UCAM Medialab 08. Periodismo ciudadano, nanomedios, blogging y e-negocios.
Murcia, 11 y 12 de desembre 2008.
Web.
Amb Rosa JC, Ismael El-Qudsi, Javier Cañada, Dani Candela, Gumersindo Lafuente, Vicente Ros, Hugo Pardo Kuklinski, Josu Mezo, Carlos Albaladejo, Chiqui de la Fuente, Georgina Cisquella, Juanlu Sánchez y José Antonio Gelado.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger