Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Al costat de Juan Víctor Izquierdo i Francesca Parodi hem creat un certamen iberoamericà de campanyes electorals, titulat “Promesas Electorales“. Hem organitzat aquest projecte en el nostre afany per conèixer noves formes de comunicació política i a noves promeses. Estem segurs que en aquesta professió sobra talent però moltes vegades falten oportunitats per demostrar-ho.

Aquest certamen busca donar a conèixer a gent que comparteix aquesta passió per la comunicació política i generar llaços de cooperació entre les diferents persones que es dediquen o senten interès per aquesta professió als països de parla hispana. L'objectiu del certamen és també descobrir nous talents en les noves generacions de consultors i consultores polítics, perquè es donin a conèixer al món i també a les empreses. Tenim el plaer de comptar amb un jurat de primer nivell, gràcies a la col·laboració del qual aquest projecte es convertirà en una eina d'aprenentatge molt important per als seus participants. Estarem encantats de comptar amb la vostra experiència i qui vulgui ja es pot apuntar.

Aquestes són les regles:

1. Inscriu-te, de manera individual o en grup (màxim 4 persones), posant el teu/vostre nom i la universitat o centre de formació on estudieu o heu estudiat. En cas de no pertànyer a cap, poseu “cap”.

2. Tria una o més categories en les quals vols participar: Campanya Online, Campanya Radial, Campanya Gràfica, Discurs, Campanya Audiovisual, Campaña en Noves Iniciatives, Campaña de Grassroots, Projecció Personal de Candidat, Míting i Debat, i/o Campanya territorial.

3. El 24 de març us enviarem un brief de campanya. En aquest brief us explicarem de quina campanya i país es tracta, i a quin partit i candidat heu d'assessorar. És una campanya real, per la qual cosa les dades demogràfiques, socials, electorals, etc., estaran disponibles a la Xarxa per a qualsevol dubte i estratègia.

4. Abans del 15 de maig ens heu de fer arribar la vostra proposta per la o les categories triades. Es demana un màxim de 20 pàgines per temàtica, a doble espai i amb verdana 11.

5. El 16 de maig s'enviaran les vostres idees de campanya al jurat de cada categoria, format per un màxim de 4 persones. Seran treballs anònims, per la qual cosa el jurat no sabrà qui ho envia.

6. El 15 de juny es donaran a conèixer els guanyadors/es. El mateix dia, en la web de Promeses Electorals, es publicaran tots els treballs rebuts, amb nom i cognoms, perquè us coneguin a vosaltres i a les vostres idees.

7. Cada categoria tindrà un guanyador i aquells concursants que participin en més de vuit de les deu categories optaran al premi de millor campanya global.

Per a qualsevol dubte, posa't en contacte amb nosaltres en info@promesaselectorales.org. El certamen és una iniciativa de Beers&Politics i d'Arxiu Electoral, i espero que us agradi.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger