Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

És important parlar de comunicació, però de vegades és molt més interessant fer-ho des d'allà on es produeix. Això almenys és el que hem pensat, i des de  Beers&Politics  creiem que podria ser interessant organitzar alguna sortida a algun lloc on la informació i la comunicació que es realitza no és sempre coneguda. És el cas del sector energètic, que sempre ha estat part del camp de joc polític pel seu caràcter estratègic en l'economia d'un país. 

Per això, el proper dissabte 10 de març organitzem una visita a la central nuclear d'Ascó (Tarragona). La visita tindrà lloc en el seu recent centre d'informació i amb la presència de Montse Godall, cap de Comunicació i Relacions Externes d'ANAV i Rafael Albaladejo, Coordinador Area Comunicació i Relacions Externes. Creiem que és una bona oportunitat per conèixer com es comunica i el que es pretén comunicar des del sector nuclear a Espanya, i per esbrinar la implicació que té l'estratègia energètica en la comunicació política. És una oportunitat única també per conèixer de primera mà les opinions de la indústria sobre el futur de l'energia nuclear al país i el seu paper com lobby. 

Per raons de seguretat, no ens permeten ser més de 30 persones. A qui estigui interessat us preguem ens envieu un email a: info@beersandpolitics.com amb el vostre nom i cognoms, DNI i número de sabata! I us explicarem els horaris i com farem el transport fins a Ascó. La visita està programada a les 10 del matí.



 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger