Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Barcelona acollirà els dies 23 i 24 de febrer la segona edició del Congrés de Comunicació Política de Catalunya (CCPC). Una trobada que tindrà lloc a l'auditori de la Facultat de Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull, i on es tractaran les últimes novetats i tendències en matèria de comunicació política i ciutadania.

En molt poc temps moltes coses han canviat, el que abans era dogma ara pot ser fins i tot negatiu. Avui, fem política des de les institucions però també des de les places, els barris, Internet. La política institucional té competidors. La política ha pres el carrer i avui més que mai en la història de la humanitat, els ciutadans estan connectats a l'instant. Els mitjans tradicionals han deixat de tenir el monopoli de la comunicació i ara són els ciutadans, connectats en xarxa, els que consumeixen i creen informació escollida i buscada.

El món canvia de pressa i la comunicació ha de créixer amb ell. El CCPC és una oportunitat per trobar-se de nou amb experts en diferents matèries i que, sota el títol genèric del Congrés, “Comunicació en Xarxa i Ciutadans Globals” tractaran un ampli ventall de temes que segur seran interessants.

Entre els ponents, Mark McKinnon, Mònica Terribas, Josef Ajram, Arcadi Oliveres, Renato Pereira, Estrella Montolío, Alfonso Alcántara, Yuri Morejón, Yago de Marta, Toni Aira, i jo mateix. En el meu cas, compartiré taula amb Juan Víctor Esquerre, parlant –segurament- sobre noves eines de segmentació online: ubiqüitat, campanyes segmentades i VRMs. També hi ha obert un call for papers para tots aquells que vulguin ser ponents.

Podeu formalitzar ja la vostra inscripció i seguir tota la informació a Facebook, Twitter i Vimeo. I veure el vídeo promocional, aquí.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger