Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

La comunicació política cobra cada vegada major interès. Existeixen cursos, anàlisis, estudis, webs, blogs… llibres. Però trobàvem a faltar algun repositori bibliogràfic que parlés exclusivament de comunicació política, un lloc on poder trobar llibres i propostes de lectura de qualitat que fossin interessants per compartir. És per això que al costat de Juan Víctor Izquierdo hem creat una biblioteca de llibres de comunicació política..

Aquesta Web pretén servir, doncs, com a ajuda a aquelles persones que tinguin curiositat per la comunicació política: professionals, estudiants o interessats. No estan tots els llibres, ni molt menys, però sí aquells que hem cregut indispensable que estiguin. Per descomptat, aquest repositori queda obert a qualsevol recomanació i a qualsevol suggeriment que feu, així com a qualsevol comentari o referència que tingueu dels diferents llibres.

Els textos que resumeixen els llibres són els donats per les pròpies editorials, però qualsevol pot afegir el que opina en els comentaris. També es poden votar els que considereu els millors i més útils llibres, clicant en el “m'agrada” de Facebook o “+1” de Google+, perquè serveixi de referència a la resta de lectors.

La Web-recopilatori de llibres de comunicació política és una altra iniciativa de Beers&Politics, principalment una trobada informal entre ‘freaks’ de la política i especialment de la comunicació política, als quals sabem els agradarà aquest projecte. Projecte anterior: discursos.

Esperem us agradi!

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger