Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

MAICOP Executive

Durant el Curs acadèmic 2011/2012 (octubre a juny) es realitzarà el MAICOP Executive, un nou master semipresencial (online, excepte dues setmanes) de la Universitat Pontifícia de Salamanca pensat per a professionals que no poden disposar d'un any per realitzar el programa complet del Master en Assessorament d'Imatge i Consultoria Política -MAICOP-, però que encara així volen gaudir de la millor formació en l'àmbit de la Consultoria Política i d'Imatge.

El Programa del MAICOP EXECUTIVE abasta 11 mòduls temàtics que cobreixen tots els problemes que s'han de resoldre en una campanya electoral, en una comunicació de govern o qualsevol acció de comunicació política.

A mi em van demanar fa uns mesos que creés el material didàctic i fos el tutor del mòdul VIII: Comunicació política online, i que tindrà de professors a Rafael Rubio, Luís Salvador, Fernando Nieto i Carmen Beatriz Fernández, amb qui serà un plaure col·laborar.

Podeu trobar més informació sobre la resta del professorat (51 persones), i sobre el Master MAICOP Executive en la seva Web.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger