Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

En una campanya, en el dia a dia, tot val per tenir visibilitat, però la ciutadania està cansada de veure sempre el mateix. És per això que si un partit aconsegueix mostrar el seu missatge d'una manera diferent, aquest missatge arribarà a molta més gent, especialment si és d'una manera divertida o curiosa. Un bon exemple ho han vist els habitants de la ciutat de Telde, a l'illa de Gran Canària.

Des de Coalició Canària, el candidat de la qual és Pablo Rodríguez, han creat uns enormes cartells que són portats per simpatitzants mentre passegen per la ciutat. Els cartells causen sensació per la seva grandària i perquè es veuen des de lluny, barrejats amb la gent o fins i tot prenent canyes en alguna terrassa. En la part de davant es fa una pregunta: “Vols portar aire nou a Telde?” (lema de la seva campanya). Quan es donen la volta es mostra una imatge del candidat i l'eslógan.

Els cartells que caminen han causat sensació perquè són difícils de no veure, i perquè és divertit també portar-los per als simpatitzants, que somriuen mentre passegen i reparteixen fulletons. Podeu veure també un vídeo.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger