Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

La millor imatge d'Euskadi

Els ciutadans d'una terra estan orgullosos de la seva terra. Aquesta mostra d'orgull, de demostrar que lo seu és bo, que no són menys que ningú, que fan coses i que pertanyen a una mateixa comunitat de persones, és quelcom que s'usa sovint en campanya perquè crea emocions. Les emocions que desperten generen un sentiment de pertinença utilitzat per molts partits. Són les emocions les que poden moure als ciutadans. Fa unes setmanes parlava del cas de Logronyo, on “explotaven” en campanya el fet de ser la millor ciutat d'Espanya per viure.

A Euskadi, des del PNB han creat una concurs titulat “La millor imatge d'Euskadi en un minut” per mostrar lo bonica que és la seva terra. Per commemorar que han rebut mil propostes ciutadanes, volen que “el número mil no només ho protagonitzin els bascos i basques, sinó que ho creïen ells i elles“. Per això han convocat un concurs de clips de 60 segons o menys amb les millors imatges d'Euskadi. Els clips poden realitzar-se amb un telèfon mòbil o iPhone, tablets, webcams, càmera de fotos o de vídeo digital, o creats a partir de fotografies. I serà possible utilitzar qualsevol tècnica de postproducció. Els creadors tenien fins a aquesta nit per enviar els seus vídeos, a través del formulari de la web.

És una excel·lent manera d'aconseguir vídeos interessants per a la campanya, perquè la gent se senti partícip i, de pas, mostrar que des del PNB pensen en la bellesa d'Euskadi.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger