Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Y272: Yolanda al teu poble

Yolanda Barcina, actual alcaldessa de Pamplona, es presenta a presidenta de la comunitat de Navarra el proper 22 de maig. En accedir al seu càrrec com a presidenta d'Unión del Pueblo Navarro (UPN) es va marcar l'objectiu de visitar personalment tots els municipis de la comunitat per conèixer les inquietuds dels veïns. Són 272 pobles i ciutats. Al febrer, va acabar el “tour” de 8.000 quilòmetres per Navarra i ha volgut mostrar-ho en forma de web: “Y272: Yolanda en tu pueblo“.

A la web es pot trobar un mapa amb tots els pobles, i un desplegable per veure una imatge de Barcina en el cartell d'entrada a cada localitat i unes paraules que resumeixen el que va veure o va sentir aquest dia. Els ciutadans també poden fer comentaris, donar idees i fins i tot penjar imatges seves d'aquest dia amb la candidata.

És una excel·lent manera de donar-se a conèixer, i demostrar que qualsevol municipi és important. D'altra banda, les fotografies amb el cartell serveixen de “prova” que va estar allí. És la proximitat el que permet millorar la visió que es pot tenir d'un polític, la memorabilitat que es té del candidat, no de veure'l o escoltar-lo en els mitjans de comunicació, sinó als seus propis carrers.

En aquest sentit, la campanya d'UPN intenta parlar constantment de “proximitat“, sigui a través de la iniciativa Y272 com a través del cartell electoral o de la web Navarra así, on constantment s'ha intentat aconseguir participació ciutadana amb idees i propostes. Han aconseguit 2.500 propostes, de les quals un 80% entren al programa electoral d'UPN de les properes eleccions al maig. També es pot triar la foto electoral de Barcina. Des de la web s'apel·la al sentiment d'orgull navarrès, a través d'imatges i vídeos, i amb una cançó pròpia. En el vídeoclip ni tan sols surt la candidata, no és necessari.



El vídeo és MOLT semblant a l'anunci The Man Who Walked Around The World, de Johnnie Walker.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger