Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

El 4 de març, Tomás Santos (PSOE), actual alcalde de Logronyo, va presentar la campanya “Logroño es la mejor ciudad para vivir“, amb vista a les eleccions municipals del 22 de maig (on no té una victòria segura). Aquesta iniciativa, desenvolupada a través d'un vídeo, anuncis a periòdics, cunyes de ràdio i cartells en les marquesines d'autobús vol reivindicar lo bé que es viu a la ciutat, declarada, segun l'últim estudi de Mercaciudad com la millor ciutat per viure d'Espanya.

Des de l'equip de Santos han vist aquesta oportunitat per reivindicar-se i per mostrar l'orgull de ser logronyesos. És una campanya que apel·la a aquest orgull i a emocions. En la campanya, apareixen ciutadans que porten un felput amb el lema “Logronyo és la millor ciutat per viure”, Segons l'alcalde, “es tracta d'agrair als ciutadans que sentin la ciutat com la seva pròpia casa, per això, s'ha utilitzat el felput, que és el primer element que forma una llar, el lloc on més a gust es troben les persones“. El felput, doncs, és el símbol metafòric utilitzat pels socialistes de Logronyo per “donar la benvinguda a la millor ciutat d'Espanya per viure, volem que la gent quan arribi a la nostra ciutat, tingui la sensació de que arriba a la seva casa”.

La campanya es pot trobar en un vídeo, publicat a la web del PSOE La Rioja i també a Youtube. La url és bastant descriptiva: www.psoelarioja.es/gracias. També s'han pujat imatges, penjades a la pàgina de Facebook i al canal de Flickr del partit amb els cartells corresponents, que s'han repartit per la ciutat. La imatge del felput també és ara l'avatar del Twitter del partit.



Amb aquesta campanya s'apel·la als sentiments dels ciutadans de Logronyo, i la imatge del felput, molt a l'estil IKEA, que tots hem interiorizat a través de la televisió, fan de la iniciativa quelcom interessant per cridar l'atenció sobre els assoliments aconseguits. A més, es basen en un estudi públic, l'anàlisi anual de ciutats de mercaciudad, la qual cosa els dóna més valor objectiu, encara que només es fixen en aquest rànquing, el de millor ciutat per viure, que no és poc.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger