Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Facebook als partits valencians

Coalició Compromís (CCPV) és una coalició electoral d'àmbit valencià integrada pel Bloc Nacionalista Valencià, Iniciativa del Poble Valencià, Els Verds – Esquerra Ecologista del País Valencià i un conjunt de plataformes ciutadanes com Projecte Obert. La coalició es presenta a les eleccions autonòmiques del 22 de maig així com a les principals ciutats de la comunitat valenciana en les municipals del mateix dia.

Mirant els seus espais online, m'ha cridat molt l'atenció la seva pàgina de Facebook. Des d'ella destaquen dues aplicacions interessants. La primera, que és l'espai principal en entrar al seu Facebook, és l'aplicació “Suma!”, una aplicació que permet que enviïs a tots els teus amics (apareixen llistats automàticament) una invitació per visitar el Facebook del CCPV (“Et convide a visitar la pàgina de Coalició Compromís al Facebook”). És una aplicació molt interessant per donar-se a conèixer, i que també és utilitzada per un altre partit valencià, EUPV, en el seu Facebook.

Una altra aplicació és “actua”, des de la qual ofereixen activitats a fer (tampoc moltes, però és interessant): posa't un somriure de CCPV en el teu avatar, entra a la xarxa social de la coalició, informa't en la web o entra en els espais de TW i FB dels diferents candidats. També disposa d'una aplicació amb “materials”, encara que molt infrautilizat, i un espai on veure tots els twitters del CCPV, amb bànner per seguir-ho directament.

Seguint en la comunitat valenciana, he mirat la resta de Facebook de partits, i recomano veure:

1. La pàgina del programa electoral del PPCV (pàgina només per a parlar del programa electoral), que compta, a més, amb molt bones infografies sobre les seves propostes, col·locades com a imatges a la pàgina de Facebook. També s'inclou des d'aquí l'opció de jugar al jocProblems Invaders”.

2. La pàgina de benvinguda a Facebook de Socialistes Valencians, encara que no la tenen de pàgina d'inici en el seu Facebook. Des d'allí es pot accedir a documents, com aquest a ISSUU sobre l'AVE.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger