Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Mr. Guille

El PSOE d'Extremadura ha creat un nou superheroi. Es tracta de ‘Mr. Guille’, un àlter ego del candidat socialista a la reelecció a la presidència de la comunitat, Guillermo Fernández Vara.

Com indiquen a Público, en un trailer que el grup socialista ha penjat a YouTube, ‘Mr. Guille’ apareix precedit d'altres superherois com el Capità Amèrica, Llanterna Verda o Iron Man. El vídeo simula la presentació d'una pel·lícula en la qual coneixerem les aventures de l'heroi socialista, que apareix assegut a una taula teclejant un ordinador, amb la bandera extremenya al fons.

A més, el PSOE d'Extremadura ha creat una pàgina web (www.mrguille.com), en la qual es podran seguir els moviments del petit personatge d'animació. També té pàgina a Facebook i perfil a Twitter i Tuenti, a part del seu compte a Youtube. El veritable Fernández Vara ha explicat que només pretenen “utilitzar una estratègia cridanera per fer una campanya d'una altra manera”. En la seva opinió, es tracta de “ser originals” i “aportar cotes de normalitat” al que serà la campanya electoral de cara a les properes eleccions del mes de maig.

Vara ha revelat que es podran veure una “sèrie de capítols” amb diferents “historietes” per a la ciutadania. “Anem a explicar històries”, ha assenyalat el president extremeny. De moment he trobat el primer vídeo, sobre emprenedoria.

Com a tot superheroi, a ‘Mr. Guille’ no ha trigat a aparèixer-li el seu dolent particular. El PP d'Extremadura, en resposta al PSOE, ha publicat un vídeo titulat Change Mr. Guille, en el qual el personatge d'animació socialista apareix acompanyat d'una caricatura de Zapatero anomenada ‘SuperZP’. En el vídeo, els conservadors expliquen que el PSOE porta “32 anys explicant històries” i animen a canviar a Vara per Monago, el candidat del PP a la presidència d'Extremadura.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger