Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Aquesta tarda tindrà lloc la II Marató de Comunicació. Eleccions Catalanes: 15 idees per a 15 dies de campanya.

Fa poc més de dos anys, Albert Medrán i Antoni Gutiérrez-Rubí van impulsar la Iª Marató de Comunicació (Lliçons d'Obama) amb un gran seguiment i difusió. En un format àgil i dinàmic, diferents ponents reflexionàrem en aquella ocasió sobre aspectes diversos de la campanya electoral desenvolupada per Barack Obama. Van ser petites ponències, sobre idees molt concretes, amb un temps limitat: cinc minuts.

En aquesta nova Marató, es planteja un nou repte: tractar 15 idees per a 15 dies de campanya en tan sol 3 minuts, que diferents ponents puguin presentar una idea innovadora i suggerent i compartir-la.

A més de la participació d'Albert i Antoni, seran presents: Pau Canaleta, Sílvia Cobo, Fran Parodi, Guillem López-Bonafont, Trina Milán, Roger Fort, Marc Elena, Marta Albes, Xavier Peytibi, Imma Marin, Juan Víctor Izquierdo, Janquim o Edgar Rovira, entre altres. Entre els temes: els mítings de butxaca, la jornada de reflexió, el debat a sis, joc i política... (aquí podeu veure un document pdf provisional sobre temes i ponents, que pot patir encara alguna variació i que s'anirà actualitzant). En el meu cas parlaré de la importància de la imatge a la xarxa, especialment a través de Flickr.

Recorda:
Dilluns, 8 de novembre, a les 19:15 hores
Sala d'actes del Col·legi de Periodistes
(Rbla. Catalunya 10, Barcelona)
Entrada lliure.

Ens veiem allà!

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger