Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Telepolitika

Els pròxims dies 4 i 5 de novembre se celebra a Bilbao Telepolitika, el primer Fòrum de polítiques de comunicació d'Euskadi, en la seva II Edició. Amb un format dinàmic i participatiu, Telepolitika pretén apropar l'actualitat en matèria de comunicació política i electoral al públic en general, a empreses, partits polítics, governs i institucions.

Durant dos dies, s'organitzaran diverses taules temàtiques, amb tertúlia i debat obert al públic, que inclouran des de la tasca comunicativa d'un portaveu de govern, a la investigació i estratègia en el disseny de la campanya electoral o la gestió i projecció de la imatge del candidat davant dels electors.

En el programa podeu veure els diferents ponents entre els que em trobo, en una taula al costat de Yuri Morejón, i moderats per Javier Domínguez. La inauguració correrà a càrrec de la Portaveu del Govern Basc, Idoia Mendia.

Els integrants de Telepolitika - Fòrum sobre polítiques de comunicació són acadèmics, investigadors i professionals de la comunicació política procedents de: AVASCOP-EAPE, Euskobarometro, la Facultad de Ciencias Sociales y de la Comunicación i Yescom Consulting – Comunicar es Ganar. Aquí teniu alguns dels vídeos de la I Edició.

Podeu seguir tota la informació relacionada amb aquest Forum a Twitter i Facebook.
Aprofitarem la nit del dia 4 per a realitzar un Beers&Politics a Bilbao.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger