Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Porta a porta via iPhone i iPad

Les relacions personals, amb els teus veïns, a l'hora de captar vots, són una eina fonamental per mobilitzar votants, o almenys per a tenir segmentat al teu públic exponencial. Sovint, tanmateix, és complicat de fer ja que la burocràcia (llistes enormes de portes a les que trucar i portes trucades amb l'informe de cada possible votant contactat) impedeix aprofitar tot aquest ingent treball que fan els voluntaris. La feina d'un voluntari porta a porta significa una despesa de temps, energies i de passió inquantificable, i aquesta és la principal raó que aquests resultats obtinguts siguin utilitzats correctament.

Una cosa així ha hagut de pensar l'equip de campanya del partit demòcrata nord-americà, que ha creat una eina, instal·lable en qualsevol iPhone o iPad, que permet saber on cal anar, qui ha anat, que votarà cada veí, i especialment que controla quantes cases ha visitat cada voluntari. Així, el Comitè Nacional Demòcrata va anunciar el passat 1 de setembre que s'ha realitzat una actualització de la seva aplicació per al iPhone i l'iPad, que ara inclou un conjunt d'eines de canvassing (porta a porta). La nova aplicació permet retirar ràpidament les dades sobre els votants en un territori (incloent mapes del lloc on viuen), trobar informació sobre cada votant contactat que es pot passar als contactes interessats, i, important, no perdre de vista el que els organitzadors de camp estan aprenent de seus temps dedicat a perseguir els votants.

Indispensable veure aquest vídeo per a entendre que es tracta. Va una mica ràpid, pel que recomano anar parant-lo per veure tot el que l'eina pot fer.

Per descomptat, l'aplicació té a més altres característiques: rebre alertes i notícies al moment, trobar esdeveniments propers, fotos, vídeos, argumentarios i donacions.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger