Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Blogday 2010

Avui, i nouvingut de vacances (encara que fins demà no començo a treballar), és el BlogDay, les instruccions precises del qual són:

1. Trobar 5 nous blocs que consideres interessants.
2. Informar o advertir els autors seleccionats la teva recomanació per al BlogDay.
3. Escriure una descripció curta de cada bloc i enllaçar-los.
4. Publicar una entrada el 31 d'agost, el BlogDay, esmentant els 5 blogs que recomanes

En el meu cas, i com el 2008 i 2009, he pensat que seria interessant comentar 5 blogs que no han estat massa esmentats en aquest bloc (malgrat seguir-los habitualment en el meu reader) o que fa poc que conec.

Aquí els meus "elegits" d'aquest any:

1. Miguel Rubio: Bloc sobre actualitat, màrqueting i comunicació, especialment política, amb continguts interessants i escrits d'una manera divertida. Mai no és avorrit llegir-lo.

2. Rafa Laza: Creat el març de 2010, el bloc de Rafa parla de comunicació política des de la seva experiència personal, oferint coneixements sobre com es comunica i s'ha de comunicar. Realment interessant.

3. Orlando Jorge Mera: Bloc escrit des de la República Dominicana sobre actualitat, i que parla sovint de comunicació política. S'actualitza freqüentment i és una gran font d'idees. Fa dos anys que és el meu número 6 en el blogday i aquest any ja tocava ;)

4. Sandra Bravo: Creat fa uns pocs mesos, el bloc de la Sandra parla de comunicació política d'una manera divertida i sobretot apassionada. Indispensable conèixer-lo.

5. Luc Mandret: Bloc sobre comunicació política, sobretot online. En francès. Fa només uns mesos que el segueixo però ja és un dels meus blocs favorits.

Blog Day 2010

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger