Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Happy birthday, Obama!

El pròxim 4 d'agost és l'aniversari de Barack Obama. 49 anys. Des d'Organising for America, la seva plataforma electoral que després de l'accés a la casa blanca d'Obama s'ha convertit en una plataforma de iberactivistes, s'ha creat un formulari amb què felicitar Obama pel seu aniversari, indicant que és la seva dona, Michelle, la que vol que tots participem firmant la postal, al costat de les seves filles i Bo, el seu gos.

No és la primera vegada que es crea quelcom semblant, com per exemple la felicitació pel 60 aniversari de George Bush. Tanmateix, és la primera vegada (que veig) que s'utilitza per segmentar tant als potencials "felicitadors": nom, cognom, ciutat, codi postal, email... i que a més, una vegada felicitat al president, apareix un formulari per donar diners, on encara es segmenta més: adreça i professió.

És una d'original manera d'aconseguir potencials fons i sobretot potencials activistes: “Now can you make a donation to help us take on the year ahead? This movement has done incredible work by contacting Congress to help push stalled legislation forward, by re-engaging supporters in the political process, by giving back with service projects across the country, and by doing so much more. Together, we have made history. Now we need the resources to make sure we can continue pushing forward for change — in this year’s elections and beyond“.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger