Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Sortir a la foto

Tot i que la campanya a les eleccions a la comunitat de Madrid va engegar a començaments d'agost amb la notícia bomba que la direcció del PSOE no volia Tomás Gómez com a candidat, avui s'ha obert de manera oficial la cursa socialista per Madrid. L'actual ministra de Sanitat, Trinidad Jiménez, i el secretari d'Estat per a l'Esport, Jaime Lissavetzky, han registrat aquest migdia les seves candidatures a cap de cartell del PSOE amb vista a les eleccions autonòmiques i locals de 2011.

Era el seu dia. I no hi ha gens millor perquè no es parli tant de la presentació d'un candidat com que el candidat opositor es presenti en aquesta presentació i es faci una fotografia amb aquest candidat. Una cosa així ha hagut de pensar el candidat a les primàries socialistes de Madrid Tomás Gómez, que ha aparegut a la presentació de Trinidad Jiménez, que es presentava avui.

Per descomptat sembla una estategia estudiada, ja que ahir, el seu equip ho dubtava i assegurava que qüestions d'agenda anaven a impedir a Gómez saludar el seu contrincant. Aquest matí, curiosament, un únic fotògraf ha estat testimoni del ràpid encontre, de cortesia, entre Trini i Tomás. Una imatge que s'ha convertir en el principi d'un l'embolic de flaixos, ja que òbviament la fotografia s'ha hagut derepetir per a tots els fotògrafs presents, i pel que de nou s'ha hagut de cridar a Tomás Gómez per fer-se una segona foto.

La fotografia ha sortit en portada de la majoria de mitjans, deixant a un costat la presentació de Trinidad Jiménez. Posteriorment, sí que s'ha informat àmpliament de la presentació i de les paraules de la candidata, però el primer impacte ha estat de Tomás Gómez.

Les eleccions primàries de Madrid es posaran molt interessants, i també a la xarxa. A veure si faig un bon seguiment. Respecte a què fan i què faran a les seves campanyes online respectives, recomano llegir aquest article de Guiomar del Ser, al País, titulat "El front digital es posa en marxa", amb dades molt interessants de la presència dels candidats a la xarxa.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger