Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

A qualsevol campanya, tenir presència al carrer és necessari, així com informar a la major quantitat de gent possible de les teves idees. Per tant, qualsevol manera de tenir més visibilitat que un adversari ens pot fer guanyar uns vots i apropar-nos més a la ciutadania.

Una bona estratègia és la que està desenvolupant el Partit Laborista Australià, que ha creat una senzilla manera perquè els seus simpatitzants puguin donar informació del partit i les seves propostes als veïns. La iniciativa, denominada "LetterBox“, consisteix a descarregar-se fulletons des de la web del partit, que poden ser impresos des de casa, per a que els simpatitzants els reparteixin pels carrers dels seus barris. No és necessari res més, tan sols una impressora i repartir en les bústies mentre es passeja al gos o es va a la compra. A Xile, Enríquez Ominami va fer una cosa semblant, però les impressions eren posters per penjar a les finestres.

Tal com diuen en la web: "Letterboxing pamphlets is an important way to let your neighbours know what Labor is doing to build Australia’s future. So when you next take the dog for a walk or just a stroll to the park with your kids, you can help us by popping some of our pamphlets in letterboxes around your neighbourhood?".

A més, sol·liciten que els avisis via correu electrònic dels carrers que has "embustiat", perquè estiguin al corrent. És una manera ràpida i senzilla d'involucrar els simpatitzants. Tanmateix, per ara només hi ha tres models de fulletons al web. És una llàstima que no ho aprofitin per segmentar per zones, parlant del que li interessa a cada barri i assenyalant solucions a problemes propers als veïns, que segurament es veurien més reflectits en aquestes informacions.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger