Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

L'estratègia electoral

Les campanyes electorals del segle XXI són molt complexes i es lliuren en diferents fronts i durant molt temps. S'escenifiquen a través dels mitjans de comunicació, però això és només una petita part, la visible, d'un engranatge d'estratègia electoral dissenyat al mil·límetre. Al llibre de Pau Canaleta, "L'estratègia electoral", s'analitzen de manera pràctica i senzilla com es construeixen les campanyes electorals actuals, per aconseguir una estratègia electoral guanyadora.

El llibre, publicat a la col·lecció Vull Saber de l'Editorial UOC, és un fantàstic compedi d'idees bàsiques i pràctiques per crear una bona campanya política.

Deixo algunes frases:

"Hem de presentar nostra "visió política". La visió és una fotografia del futur amb un cert comentari explícit o implícit que explica perquè la gent s'ha d'esforçar per crear aquell futur (Koetler) "

" [sobre la microsegmentació] La nostra comunicació destinada a un target ha de ser coherent amb la nostra comunicació en general, harmonitzada"

"En una campanya política es ven esperança, confiança en el futur. Si la candidatura que ho proposa no és creïble, la seva proposta no tindrà èxit. El primer pas per a que ho sigui és no fer-lo ser el que no és"

Us ho recomano.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger