Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Els premis blocs Catalunya

El període d'inscripcions per a la 3a edició dels Premis Blocs Catalunya es tancarà el proper 14 de juny. Tres dies després, el 17 de juny, començarà el període de votacions, que s'allargarà fins el 9 de setembre. De cara a aquest procés, STIC.CAT està preparant un nou sistema de votacions, que farà públic en les pròximes setmanes. L'associació confia superar aquest any les xifres de l'edició anterior, quan va haver-hi 600 blocs inscrits i 20.000 votacions a través del web www.premisblocs.cat.

Paral·lelament, STIC.CAT també treballa per completar el programa de la 3a edició dels Premis Blocs Catalunya, que tindrà lloc el dia 1 d'octubre a Mataró. Un any més, la cerimònia de lliurament dels guardons als millors blocs escrits en català serà la culminació d'una jornada plena d'activitats des de primera hora del matí vinculades a la blogosfera, Internet i l'ús de les tecnologies en diferents àmbits de la societat catalana. L'acte tindrà lloc al parc científic i de la innovació TecnoCampus Mataró-Maresme.

El jurat de la III edició dels Premis Blocs Catalunya estarà format per Trina Milán, Ernest Benach, Alícia Romero, Judith Vives, Miquel Duran, Dani Cortijo, Teresa Ferriz, Anna Nogué, Jordi Iparraguirre, Marc Serena, Albert Castellanos, Àlex Araujo i Xavier Verdaguer.

Aquest any, però, fem un pas més. Coincidint amb el procés dels premis, la gent de STIC.CAT realitzarem un estudi en profundidat sobre el perfil del blocaire en català. Mitjantçant una enquesta i les dades recollides en les tres edicions dels Premis Blocs pretenem oferir una radiografia de la blocosfera en català. Aquest estudi, però, no és un objectiu en sí mateix, sinó que pretenem que sigui unllegat per a la sociertat catalana i una eina útil per a les institucions, per exemple, per endegar polítiques públiques vinculades amb les TIC. El treball de camp el durem a terme en paral·lel al procés dels premis, i esperem presentar les conclusions durant el darrer trimestre de l’any.

Així doncs, us animo a apuntar-vos!!!

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger