Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Artur Mas respon

Des de Convergència i Unió segueixen amb les seves iniciatives a la xarxa. L'última eina és “Artur Mas respon”, un formulari mitjançant el qual qualsevol pot formular-li una pregunta al seu candidat a les pròximes eleccions de Catalunya, Artur Mas.


Les preguntes, via Google Moderator, les pot fer qualsevol, i segons indiquen, les tres més votades seran respostes per Artur Mas el proper 15 de juny en una DocSession, una de les reunions temàtiques que Mas fa amb simpatitzants una vegada per setmana (per exemple, ahir va ser sobre innovació). A "Artur Mas respon" es pot escriure ràpidament una pregunta, així com afegir algun vídeo i dir la teva localitat, per a què es vegi al mapa principal.

No sempre és senzill parlar amb un candidat, per la qual cosa aquesta eina, encara que tres preguntes em semblen poques, és un bon pas per aconseguir respostes directes a les preguntes més votades. Encara que ho suposo, no s'indica com es respondran i si seran pujades a un vídeo perquè qualsevol (i especialment els que van fer les preguntes) puguin escoltar-les, com es fa en les OpenQuestions d'Obama.

De qualsevol manera, una iniciativa senzilla i interessant.


Actualització 17 de juny: Enllaço el vídeo on Artur Mas respon les tres preguntes més votades

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger