Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

La passada setmana, el comitè nacional republicà per al Senat (NRSC) va llançar una aplicació per a iPhone exclusiva per a les pròximes eleccions, el novembre d'aquest any.

Tal com indiquen a TechRepublican, aquesta aplicació disposa d'una guia dels candidats (d'ambdós partits), possibilitat de veure vídeos del canal de Youtube, veure imatges de la campanya, donar les teves dades per a la campanya i fins i tot enviar informació de l'aplicació o qualsevol text o imatges als teus amics (via e-mail, Facebook o Twitter). L'aplicació permet al seu torn rebre la informació més actualitzada possible, a través de mostrar via RSS les actualitzacions del partit i dels candidats que es realitzen a Facebook, Twitter o notícies en la web.

El més interessant sembla ser que l'aplicació segmenta automàticament segons des de quina localitat es descarregui i s'usi l'app. Així, segons on s'utilitzi es rebrà informació dels respectius candidats (encara que també es continuarà rebent informació de la campanya republicana en general).

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger