Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Les activitats de qualsevol polític durant la seva jornada es veu moltes vegades ignorada, ja que només surt en els mitjans de comunicació durant determinats actes, sempre mediàtics. Això comporta que les activitats del polític es vegin enfosquides i que sovint sembli, per a l'opinió pública, que no fa res.

En el gabinet d'Obama es trobaven amb el mateix problema, i per això han creat "The West wingWeek" (la setmana de l'ala oest), que resumeix en un curt vídeo els set dies anteriors a la Casa Blanca, o en qualsevol part on el President pugui viatjar. Això aconsegueix destacar els esdeveniments mediàtics, no tan mediàtics, i especialment el que es cou entre bastidors, durant la jornada diària del president.

És una bona manera, tant d'explicar les activitats presidencials, com de narrar el dia a dia d'Obama i el seu equip, humanitzant-lo, ja que no sols surt en els actes, sinó també durant la preparació d'aquests actes, amb el seu equip, amb bromes i somriures. En resum, una molt bona idea per donar a conèixer el que fan.



En cada vídeo publicat, també especifiquen (amb enllaços) a quins actes ha acudit durant la setmana, per a qui vulgui trobar més informació.

Via The White House blog

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger