Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

El pròxim 10 de maig es realitza a Barcelona una interessant jornada sobre campanyes electorals, titulada "Noves tendències en Comunicació Política". La jornada, organitzada per la Facultat de Dret d'ESADE i MAS Consulting, està dirigida a partits polítics, candidats, assessors i equips de campanya per ajudar-los en la preparació de les seves campanyes electorals, així com als executius, periodistes i professionals que vulguin conèixer més de prop les claus de la comunicació política. Des de les noves tendències en comunicació política, el storytelling, l'ús de xarxes socials o la videopolítica fins al paper de les enquestes s'abordaran en aquesta sessió, en la qual participaran diversos experts en comunicació política amb una àmplia experiència internacional en campanyes.

Per a aquells interessats, penjo el programa:

09:15 h Benvinguda i inauguració
Enric. R. Bartlett Castellà, Degà de la Facultat de Dret d'ESADE.
Daniel Ureña, Soci-Director de MAS Consulting Espanya i Codirector del Programa de Comunicació Política i Campanyes Electorals de la Facultat de Dret d'ESADE.

9.30 h Lliçons de la campanya de Barack Obama
John De Cecato. Consultor de campanya de Barack Obama. Soci d'AKPD, la consultora de David Plouffe i David Axelrod, màxims responsables de la campanya d'Obama. Al costat de Plouffe i Axelrod, De Cecato ha treballat estretament amb Barack Obama, primer el 2002, durant les eleccions primàries del Partit Demòcrata, i posteriorment en la passada campanya presidencial. Al costat de David Axelrod, De Cecato va ser el responsable de la redacció i producció d'alguns dels spots més coneguts de la campanya d'Obama.
Presenta: Enric R. Bartlett Castellà. Degà de la Facultat de Dret d'ESADE (URL)

Col·loqui

10.45 h Pausa-cafè

11.15 h Panel d'experts: Noves tendències en comunicació política
Antonio Núñez. Expert en Storytelling
César Calderón. Autor del blog Netoratón i expert en xarxes socials
Antoni Gutiérrez-Rubí. Consultor polític
Daniel Ureña. Soci-Director de MES Consultoria Espanya i Codirector del Programa de Comunicació Política i Campanyes Electorals de la Facultat de Dret d'ESADE (URL)
Modera: Oriol Llop. Director de Comunicació d'ESADE

Col·loqui

13.00 h El paper de les enquestes a les campanyes electorals
Gabriel Colomé. Professor de Ciència Política (UAB)
Presenta: Joan López. Codirector del Programa de Comunicació Política i Campanyes Electorals de la Facultat de Dret d'ESADE (URL)

Col·loqui

14.00 h Fi de la sessió

Més informació aquí i aquí.

Per a aquells que es puguin permetre assistir, realment té molt bona pinta.


 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger