Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

The Conservative Party General Election App és com es denomina la nova aplicació per a iPhone que ha donat a conèixer el partit conservador britànic.

En unes eleccions que es presentaven molt bé però en les que les darreres enquestes estan fent oblidar l'optimisme que regnava entre els conservadors fins i tot no fa molt, el partit ha de millorar la seva comunicació i renovar la seva campanya, que ha estat criticada pel seu constant pessimisme (amb Brown no funciona, no podem sortir de la crisi, tot és horrible...) i que ha fet que pensin en altres alternatives a l'hora de realçar el seu missatge. A més, els mitjans i molts ciutadans es pregunten, com indica Edgar Rovira: “If Labour is so terrible, why are Tories doing so badly?”

Una d'aquestes iniciatives és aquesta aplicació per al iPhone. L'app està destinada precisament per ser usada durant aquesta campanya, abans d'arribar a les eleccions del mes de maig. És una manera ràpida, moderna i innovadora (en el Regne Unit) de donar a conèixer el seu missatge a través d'un altre format i a un públic més divers.

Disposa de les últimes notícies del partit, d'un llistat de seus locals, d'accés directe als canals de Twitter, Facebook i Youtube del partit, d'un llistat telefònic d'amics per saber a qui votaran (o a qui no) i segons el seu vot enviar-li un tipus d'e-mail o un altre, i fins i tot d'un swing-o-meter, una eina per saber en temps real a quin partit va cada escó.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger