Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Sembla ser que ja ha començat la campanya electoral a les municipals de 2011. Si des de fa unes setmanes es veuen moviments per part del PSC i especialment CiU, ara és ERC qui es comença a moure's. En un principi sembla que ho farà a través de la web "Esquerra t'escolta", que ja els va donar rèdits durant el 2006, en aquell cas buscant propostes electorals per a les autonòmiques.

Però ara s'ha canviat el format. Si la campanya i la presència a la xarxa és bàsica, no ho és menys la presència al carrer. Per això aquest dissabte 6 de febrer organitzen 17 parades informatives per tots els districtes de Barcelona, on de 10h a 14h donaran a conèixer la campanya i recolliran en mà peticions i queixes dels veïns i veïnes. És a través de la web on es centralitzen les propostes i on es pot trobar tota la informació, i, se suposa, on es penjaran totes les propostes, idees, queixes i especialment respostes donades als ciutadans.

Ara la web està renovada i posada al dia amb les darreres novetats de campanya en xarxa: esdeveniment a Facebook, Flickr, Youtube, Twitter i un google maps on se senyala on es faran totes les trobades.


Amb aquesta campanya la Federació de Barcelona d'ERC vol apropar els càrrecs electes i la ciutadania, oferint la possibilitat que tothom que vulgui s'hi adreci amb el compromís que totes les peticions seran respostes individualment per un Regidor/a, la Diputada o un Conseller/a de Districte.

Si al 2006 estar a la xarxa volia dir potser modernitat, al 2010 estar a la xarxa vol dir especialment organització i difusió (també per a actes presencials). I aquest n'és un altre exemple.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger