Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

La cançó de Mrs. Robinson

Mrs. Robinson és el títol d'una cançó escrita el 1967 per Paul Simon i cantada originalment per Simon and Garfunkel. Era la cançó principal de la banda sonora de la pel·lícula El Graduat. En ella, el recentment graduat Benjamin Braddock (Dustin Hoffman), de 21 anys, que torna a casa a passar unes vacances, manté una relació amorosa amb una dona casada més gran que ell, la Senyora Robinson (Anne Bancroft), una amiga, junt amb el seu marit, dels pares de Benjamin. Al llarg de la segona part de la pel·lícula, s'utilitzen diversos fragments de la cançó com a banda sonora.
La pel·lícula va tenir molt èxit, igual que la cançó, que quan va ser llançada com a single el 1968 va assolir el número un del Billboard Hot 100 als Estats Units.

Aquesta famosa cançó ha recobrat actualitat després de l'escandalós "affaire" protagonitzat per l'esposa del primer ministre d'Irlanda del Nord, Iris Robinson, i podria tornar a convertir-se en un hit musical.
Iris Robinson, de 60 anys, va reconèixer fa uns dies haver tingut una aventura amorosa amb un jove 40 anys menor que ella, Kirk McCambley, al que va ajudar a més amb operacions financeres no declarades d'acord a les seves obligacions com a parlamentària, i va posar amb això en conflictes el seu marit, Peter Robinson, que va abandonar el càrrec el passat dilluns de forma provisional.

Llegeixo a La Vanguardia que una campanya a Facebook crida a elevar la cançó interpretada pel duet nord-americà Simon & Garfunkel al número u "en honor de la primera dama difamada". El grup de fans ja ha reunit milers de membres.
El tema està tornant a sonar en les emissores de ràdio nord-irlandeses i les seves vendes es disparen a la botiga online d'Amazon. A Youtube, totes les versions tenen comentaris que parlen del tema. A més, té un gran èxit per alguns trossos de la lletra, per exemple "Hide in the plau hidingwhere no one ever goes. Put it in your pantry with your cupcakes. It's a little secret just theRobinsons' affair. Most of all you've got to hide it from the kids".

També l'amant, Kirk, està sent pujat als altars a les xarxes socials, per venjar-se de Mrs Robinson, sens dubte, però també demanant-li cites o que vagi al programa Big Brother.

I sí, l'humor i la ironia sempre triomfen, especialment a Internet, on una campanya simpàtica, no exempta de mala llet, pot arribar a desenes de milers de persones amb uns simples clics de ratolí.
Les bromes s'accepten dels amics més pròxims, i són ells els que podem trobar a les xarxes socials. I és obvi que si alguna cosa agrada, és divertida i innovadora, ho enviarem també als nostres contactes més propers.

Gaudiu de la cançó. A Irlanda del nord està de moda.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger