Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

El Partit Liberal Demòcrata (web) és un partit polític socioliberal del Regne Unit. Se'l considera com el tercer partit britànic, després dels laboristes i els conservadors, i té 63 membres a la Cambra dels Comuns (més diputats que mai), amb un 22% dels vots.
Va ser fundat el 1988 com la fusió del Partit Social Demòcrata i el Partit Liberal, que ja tenien una aliança electoral des de 1983. El seu líder actual és Nick Clegg.

Per descomptat, també té força en els municipis. En un d'ells és coneguda Mary Reid, ex-alcaldessa i ara regidora de Kingston upon Thames. Coneguda per la seva llarga carrera política però també per la seva activitat a la xarxa.

Utilitzant aquesta experiència i per donar consells pedagògics als militants del partit, ha creat un i-book col·laboratiu sobre com crear i donar a conèixer els blocs com a arma de campanya.
En el text, de 28 pàgines i que s'ha penjat a la xarxa social del partit, s'ofereixen idees als militants i simpatitzants liberal-demòcrates per difondre el missatge del partit a la xarxa.
Es pot llegir des de com començar un blog, on trobar idees, nettiquette, com portar el tema dels comentaris... Entre ells destacaria el text de la pròpia Reid, sobre com usar un bloc sent regidora municipal.

Adjunto l'i-book:
Blogging Guide

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger