Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

CiU convida via Facebook

Ahir, moltes persones van començar a rebre invitacions a Facebook per anar a la festa de proclamació d'Artur Mas com a candidat a presidir la Generalitat de Catalunya en les properes eleccions.

No són invitacions personals des del partit, ni invitacions als militants per carta (que suposo també), ni un missatge o anunci als mitjans de comunicació tradicional. En canvi, la manera de difondre l'acte és a través d'invitacions d'amics o coneguts que conviden als seus amics o coneguts. Tot és més personal i menys institucional. Això és el que m'ha cridat l'atenció.

Ha estat la creació d'un simple esdeveniment a Facebook, on tothom pot convidar a tothom el que CiU ha triat per a donar a conèixer aquest esdeveniment que tindrà lloc el 31 de gener.

És un esdeveniment a Facebook amb un enllaç a una web simple (targetó en PDF i enllaç a FB) que crida a anar a una festa. No s'ha muntat com un gran acte institucional, tot i que ho serà, sinó com una invitació a anar a una festa. I la convocatòria s'ha fet des allà on està la gent que pot omplir el Pavelló de la Vall d'Hebron, des de les xarxes socials.

Veurem si la convocatòria té èxit, tot i les crítiques de que al ser una llista oculta els teus amics no poden veure si hi aniràs i per tant no ho pots difondre al teu mur.
Però del que n'estic convençut és que l'acte arribarà a més gent que no a través d'altres mitjans més tradicionals.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger