Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

baner

La cara i la creu de les xarxes socials centraran el debat del V Congrés Internacional IDP - Internet, Dret i Política, que tindrà lloc els dies 6 i 7 de juliol al Centre de Suport de la UOC al Barcelonès (Rambla de Catalunya, 6). Aquest congrés, impulsat i organitzat pels Estudis de Dret i Ciència Política de la UOC en el marc de l'IN3 (Internet Interdisciplinary Institute), s'ha consolidat com a lloc de trobada anual d'investigadors, acadèmics i professionals interessats en les conseqüències de l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) en els diferents àmbits del dret i en la política.

El discurs inaugural del Congrés anirà a càrrec de James Grimmelmann, professor associat de la New York Law School (NYLS) i membre de l'Institute for Information Law and Policy. Grimmelmann és una de les veus més prestigioses a nivell internacional sobre legislació i política en l'àmbit d'internet.

El congrés s'ha estructurat en dues jornades, amb sessions de matí i tarda, en què s'han programat conferències que comptaran, cada una, amb diferents ponents. Al final de cada jornada Daithí Mac Sithigh, professor de la Facultat de Dret de la Universitat d'Anglia de l'Est (Regne Unit) especialista en legislació sobre noves tecnologies, traurà conclusions del que s'hagi tractat.

Recomano llegir el programa. Té una pinta molt interessant.

Per la meva part, assistiré la tarda del dimarts al plafó 5: "Participació política i xarxes socials", per escoltar Rachel Gibson (Universitat de Manchester), José Antonio Donaire, diputat al Parlament de Catalunya pel PSC i Ricard Espelt, regidor de Promoció Econòmica i Noves Tecnologies i Comunicació de l'Ajuntament de Copons.

També parlen del Congrés Joan Gavaldà, TIC Tarragona o Brou cassolà.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger