Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Rania de Jordania a Twitter

El passat mes de maig, del 9 al 12, el Papa Benedicte XVI va visitar Jordània. Era el seu primer viatge a aquestes terres. La importància d'aquesta visita va ser gran per al país, tant que va servir d'excusa perquè la reina, Rania de Jordania, comencés a escriure en un compte de Twitter, i continua des de llavors. És interessant que el seu compte estigui verificat, una nova beta de Twitter que assegura que el titular del compte és realment aquesta persona. Té 360.000 seguidors.
Aquests dies ha estat a Barcelona de visita amb els seus fills, i també ha explicat el que ha estat fent a través d'aquest mitjà.

No és la primera incursió de la reina en les noves tecnologies, que ja publica texts a la seva web personal i a Facebook (61.000 admiradors). A més, té una gran activitat a Youtube.

La raó per la qual ha creat aquests canals de difusió de les seves activitats i idees apareix ja en un dels seus primers missatges a Youtube, on ja va deixar clares les seves intencions: "És important que ens unim per acabar amb tots els estereotips; em sorprèn les idees errònies que existeixen sobre nosaltres: Poden treballar les dones àrabs? Odien els àrabs els americans? ". El seu objectiu és acabar amb els estereotips i la millor forma de fer-ho és explicar al món, a través de Youtube, Facebook o Twitter, i la majoria de vegades en anglès, la realitat del seu país i de la seva religió.


Vía un tweet de Jordi García.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger