Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Avui s'han engegat dues plataformes participatives del Partit Popular valencià. La primera d'elles és "Populares en Acción", una plataforma que, tal com s'indica a la web "és de campanya permanent, on es podrà fer campanya sense necessitat d'estar en eleccions i sense dependre del Partit. Amb els teus amics, coneguts i veïns podràs traslladar el missatge del PPCV".
La web disposa de quatre grans apartats:

1. Assabenta't. Per a conèixer les notícies, campanyes i activitats del partit. La participació en les diverses activitats dóna punts i permet conèixer notícies de manera exclusiva
2. Envia. Es tracta de l'enviament de cartes al director a la majoria de mitjans de comunicació espanyols. L'altra opció és l'enviament de postals electròniques, amb dissenys innovadors, a favor del PP o en contra del partit socialista.
3. Crea. Qualsevol pot enviar vídeos, imatges, música, blogs i tot el que se li ocorri. És una manera d'aconseguir creatius per al partit de manera gratuïta mitjançant aquest crowdsourcing.
4. Campanyes. És un repositori de material per a enviar als teus amics i coneguts, i per a col·locar en blogs/webs i xarxes socials. També hi ha disponible material per a imprimir i que pugui ser usat en el carrer. De moment hi ha dues campanyes en marxa, on es poden situar en un mapa els principals activistes i els punts que tenen.

L'altra gran novetat (i la que em sembla més curiosa) és el "Campus Popular", una web mitjançant la qual "trobaràs cursos de formació de molt diversos temes. Aquí podràs conèixer millor aspectes de la web 2.0 així com les idees del Partit Popular amb major profunditat. Si ho desitges també pots aportar els teus coneixements enviant vídeos o manuals i compartir-los amb la resta de la Xarxa PPCV". De moment es pot trobar una guía d'ús de Twitter i una altra sobre com realitzar blogs, però en un futur imagino que també es podria trobar un vídeo sobre com parlar en públic, com editar vídeos a Youtube, aprenentatge de normatives europees per a administracions locals, i mil coses més.
Al Campus Popular el contingut sembla ser lliure, sense necessitat d'estar registrat (com si succeïx en canvi en "populars en acció").


Ambdues iniciatives estan encara molt "buides", especialment perquè s'han publicat avui, però em semblen molt interessants. Caldrà veure la participació que tenen, però almenys serà de més qualitat que la d'altres productes antics, on els fòrums de discussió només generaven crispació i on no s'obtenien idees ni accions de campanya. Amb aquesta nova xarxa les coses poden ser diferents i generar activistes del PP Valencià de manera organitzada (o més organitzada que ara).

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger