Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Marcaciutat

La comunicació política també té molt a veure amb el que ens rodeja dia a dia com a ciutadans. També en aquesta comunicació de ciutats, de projectes urbans, de noves idees, el relat i la manera de comunicar-se amb la ciutadania és bàsica. És l'anomenat CityMarketing.

Per saber més sobre aquest tema no hi ha rés millor que passar-se els propers 19 i 20 de juny per la vila de Roses, on es realitzarà la jornada Marca Ciutat, que concentrarà durant dos dies als màxims especialistes en CityMarketing així com tècnics i polítics responsables de promocionar la seva ciutat arreu.

El seminari, el més important que es fa a Espanya sobre la utilització de les tècniques del màrqueting per a posicionar una ciutat en la xarxa global de ciutats, aprofundirà en la creació d’una marca de ciutat i en com comunicar-la.

El primer dia, el divendres 19 de juny estarà centrat a la creació de marca de ciutat, i hi participaran grans professionals del marketing i del branding. Alguns dels noms són: Josep Chías, una eminència en el món del màrketing, Toni Puig, el "gurú" de les ciutats, Antonio Núñez, la persona que més sap d'storytelling a Espanya, David Riu, director dels estudis de branding de la URLl/La Salle, etc.

I el segon dia es dedicarà a comunicar la ciutat. I hi participaran reconeguts experts en comunicació com Antoni Gutiérrez-Rubí, Lluís Pastor, Enric Casas, José Antonio Donaire, entre altres.

Us recomano veure el programa de l'esdeveniment, organitzat pels grans Pau Canaleta i Marc Teixidor.

 

4 Comments:

  1. Anònim said...
    organitzat pels grans? això mreix un aclariment, grans per?
    e-Xaps said...
    Si et sembla poc han organitzat un congrés amb la flor i nata del citymarketing espanyol i ho han fet a Roses. Només per això ja són grans. O veus molts congressos (i importants) per l'Empordà? o d'aquest tema a Espanya?
    També són uns dels majors experts en comunicació política a Catalunya, i excel·lents persones per acabar.

    I a part, també són més alts que jo! ;)
    Sí, grans.
    Anònim said...
    En Pau i tu sou més o menys de la mateixa alçada. Més o menys
    e-Xaps said...
    Si tu ho dius...
    La resta és correcte, doncs?

Post a Comment




RSS Blogger