Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

La passada setmana des d'Esquerra Unida van començar a difondre un missatge fent una crida a militants i a simpatitzants per fer-se ciberagitadors/es del partit.


El missatge deia, entre altres coses, el següent: "Les nostres propostes i alternatives són normalment silenciades, en part perquè no sabem comunicar-les, i en part perquè els mitjans tenen poca voluntat de publicar-les. Creiem que internet, les xarxes socials, els blogs, poden representar per a Izquierda Unida una oportunitat per posar solució, almenys parcial, a aquest problema, ja que ens permet relacionar-nos directament amb les persones, sense haver de recórrer als mitjans de comunicació. Izquierda Unida no és només la seva direcció, la seva organització, els seus càrrecs públics i el seu aparell polític. Tots i cada un de nosaltres, militants, simpatitzants i votants, som Izquierda Unida. I aquesta és la raó per la qual demanem ajuda a tots i a totes els nostres simpatitzants a la xarxa: volem que sigueu un agent d'IU a la xarxa, volem que us convertiu en un ciberagitador. [...] Necessitem desenvolupar a internet una activitat real de difusió de les propostes i alternatives d'IU, i fomentar el debat polític".

El grup de ciberactivistes se centralitza en una pàgina de grup de google on penjar totes les idees i materials necessaris, i de moment ja han aconseguit (fins al 4 de maig) 191 ciberactivistes. Izquierda Unida ja té molta i potent presència a la xarxa, especialment a la seva xarxa de blocaires de ILoveIU. Tal com indica Hugo Martínez Abarca, "la xarxa Izquierda Unida compta amb un potencial impressionant. I Love IU i Plaza Roja agrupen més de 250 blogs personals i pàgines d'assemblees, federacions, agrupacions, corrents... En menys d'una setmana més de 900 persones s'han apuntat a la pàgina de Facebook d'IU".

Des del grup de ciberagitadors/es s'envien correus electrònics cada 4 o 5 dies amb propostes sobre activitats a fer, amb la finalitat de donar a conèixer i difondre les idees d'Izquierda Unida a través de la xarxa.
La presència del partit a Internet, algunes de recents i altres de més sostingudes en el temps, són:

Més informació en el propi grup o en els blogs de IUAbierta o Ricardo Royo-Vilanova.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger