Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Brinda amb el papi

Aquests darrers dies Berlusconi està amb problemes matrimonials. Si els primers van venir per la seva decisió d'enviar models al Parlament Europeu, els segons han vingut quan se'l va vincular amb una de menor d'edat, Noemí Letizia, que l'anomena "papi". En resum, que la seva dona ha demanat el divorci.

Per defensar-se, Berlusconi va presentar les fotos de la festa, junt amb Noemí i la seva mare. Les fotos es van publicar a la revista "Chi", de l'editorial Mondadori i de la qual Berlusconi és el principal accionista. Aquestes imatges han estat posades en dubte pels internautes i d'això s'han fet eco els diaris "Corregués della Sera" i "La Repubblica", que opinen que estan canviades. A la xarxa es parla de retocs, de fotomuntatge, de "creacions artístiques", d'un Berlusconi massa en forma per a una festa, sense ombres i que sembla haver estat introduït forçadament en les imatges com si fos "un retallable". Per la seva part, Berlusconi diu que és un complot dels mitjans de comunicació progressistes.

Les coses no només han quedat en crítiques, sinó que per entrar més en el tema s'ha creat un blog on qualsevol pot penjar els seus fotomuntatges, amb Berlusconi o amb Noemí Letizia i la seva mare.

Tal com diuen a Público, l'èxit ha estat tal que els autors de Brinda con Papi (és a dir, amb Berlusconi, ja que l'adolescent es dirigeix així al primer ministre) reconeixen que no donen l'abast per penjar totes les fotos que els envien els seus lectors, unes "cinc cada minut". En les instantànies, a més dels autors i altres éssers anònims, també s'han colat personatges històrics, rostres populars del món de l'espectacle i protagonistes estel·lars de la cultura pop. En dos dies han tingut 220.000 visites, i han rebut (o penjat) 386 fotos.
Un exemple més de què la xarxa, sobretot si té a veure amb el sentit de l'humor, va sovint més ràpid i més enllà del que els polítics pensen.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger