Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Fes Europa!

Fa unes setmanes ha sortit a la llum una interessant iniciativa per a que la gent es pugui implicar més en les eleccions europees i en el que la UE significa. Així, s'ha creat FesEuropa.cat, l’objectiu principal de la qual és fer arribar preguntes i propostes dels ciutadans als candidats dels partits catalans que es presenten a les properes eleccions europees del 7 de juny.

La plataforma permet crear una nova pregunta o tema amb vídeo, imatge i/o text. Només cal registrar-se i, totes les preguntes poden ser complementades amb comentaris i aportacions d’altres ciutadans, a més, es vol comptar amb la participació de la ciutadania, podent votar les millors preguntes a fer als diferents candidats i candidates.
Des de la Fundació Catalunya Europa s’està comunicant d’aquesta iniciativa a tots els partits polítics, candidats, associacions vinculades a Europa,... amb la finalitat de què els propis candidats o persones del seu equip utilitzin aquesta eina i responguin les preguntes. Avui ja ha respost a les preguntes la primera candidata catalana a les europees, Maria Badia. Badia ha respost directament a través dels comentaris de la web, donant-se d’alta com usuària, amb el que la pregunta/resposta esdevé una conversa entre el ciutadà i el polític.

El portal Fes Europa és un treball conjunt de Nuestra causa i la Fundació Catalunya - Europa. Poden seguir el rastre de feseuropa al twitter, al delicious i al facebook i, naturalment, al seu blog. I tal com diu en Donaire, el principal ingredient per a una política 2.0 són uns ciutadans 2.0, pel que us animo a participar.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger