Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

El PP estrena casa a Facebook

Via el blog Fuera de Banda, llegeixo que el PP ha estrenat "casa" a Facebook. Tal com indiquen a La Razón, el partit popular va inaugurar "la seva nova cibercasa a «el país de Facebook, un dels cinc estats amb més habitants del món (més de 180 milions d'usuaris)». A les seves parets es poden veure les fotografies de tots els dirigents del partit que tenen perfil en aquesta xarxa i on el PP introduirà «fotos, vídeos i temes de debat», segons va assegurar ahir el vicesecretari de Comunicació dels populars, Esteban González Pons [que] va assegurar que l'espai dels populars en aquesta xarxa social serà un lloc en el qual desapareguin els mitjancers entre els membres del partit i els usuaris de la xarxa. «No serà ja un gabinet el que actualitzi l'estat del polític del PP o un gabinet el que s'ocupi de traslladar als ciutadans el que un polític pensa. En aquest lloc comú, els polítics del partit entraran directament i sense mitjancers a entaular la relació que correspongui amb els diferents ciudadans», va indicar. D'aquesta manera, intentaran garantir la proximitat i proximitat dels líders populars amb el ciutadà".


Com diuen a La Razón, es pot accedir a tots els perfils de polítics del PP a Facebook (11), i fins i tot veure un àlbum de fotografíes d'aquests polítics, de la nit electoral i de la quedada que van fer amb tots els simpatitzants del partit a Facebook i Tuenti. També diversos vídeos.

També es pot accedir als enllaços a les webs de les seves seus de partit autonòmiques i a aquestes seus a les seves pàgines respectives de Facebook. Com no, enllaços també als canals del PP a Flickr, Youtube i Twitter.

En resum, una pàgina útil per centralitzar totes les activitats del partit a Facebook, i que d'un sol cop d'ull es pugui veure el que fan, qui hi ha i què pensen.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger