Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Propers esdeveniments

Es presenten uns dies amb força coses interessants on anar a veure què expliquen. Per a tots aquells que esteu interessats i interessades, us explico:

Emprendre el futur - 4 d'abril (Girona)
La jornada és un acte organitzat per STIC.CAT (associació de la en que sóc membre) basat en la presentació de 18 micro-ponències de 5 minuts amb la intenció d’aportar una visió constructiva al moment econòmic actual i al mateix temps destacar els valors dels emprenedors. Son temes sobre l’emprenedoria que al mateix temps compten amb la visió personal i professional d’un grup seleccionat d’emprenedors del país.

Catosfera 2009 - 27 a 29 de març (Granollers)
Del 27 al 29 de març tindran lloc les segones jornades de la Catosfera. Entre els ponents: Enrique Dans, Saül Gordillo, Susana Alosete, Antoni Gutiérrez-Rubí, Ícaro Moyano, Javier Capitán, Alana Moceri, Gina Tost, Didac Lee, Carlos Blanco, Antonio Fumero, Ramon Sangüesa, Toni Mascaró, Nacho Campos, Marc Cortés, Trina Milán...

Giambattista Vico: mimbres para una ciudadanía retórica y democrática
- 25 de març (BCN)
Xerrada de Victor Alonso Rocafort (universitat d'Alacant), i organitzada per l'ICPS (l’Institut de Ciències Polítiques i Socials)

e-STAS. Symposium de las Tecnologí­as para la Acción Social - 26 i 27 de març (Màlaga)
e-STAS, Symposium de las Tecnologías per a l'Acció Social i el Desenvolupament Humà, neix per donar continuïtat a l'activitat que va tenir la Fundació Cibervoluntarios en la Cimera Mundial de la Societat de la Informació (2003-2005).
Aquest any, e-STAS tindrà per tema central la "Innovació per a l'Empoderament de la ciutadania". Entre els ponents: Millán I. Berzosa i Jack Dorsey (fundador de Twitter).

Als tres primers hi aniré, al de Màlaga no ho crec, però sembla molt interessant.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger