Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Només cal fer una mica de memòria per a veure com les passades eleccions generals de març de 2008 van suposar un punt d'inflexió en el que concerneix a la política 2.0 a Espanya. Els partits, encara no del tot convençuts per aquell temps del potencial que li podia oferir la web 2.0, van adoptar les seves eines però encara de forma incipient i amb cert recel, pendents sempre dels resultats en els mitjans tradicionals més que virtuals. Avui ningú podrà negar que després de l'efecte Barack Obama a la xarxa ningú renunciarà a aquesta batalla en endavant.

Així, les passades eleccions del 9 de març van ser les primeres eleccions generals a Espanya on la xarxa va tenir un paper important (que no primordial) en la campanya electoral. En aquest any, aquesta manera de fer política a través de la xarxa ha augmentat en certs aspectes i ha descendit en alguns altres.

En aquest article, Antoni Gutiérrez-Rubí, Rafa Rubio i jo mateix, intentem explicar què ha passat en la política 2.0 espanyola un any després de les eleccions generals, i opinem sobre el que creiem que passarà segons les últimes tendències observades fins al pròxim mes de març de 2010.

Podeu llegir l'article aquí.

Espero que us agradi.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger