Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

La comunicació amb els polítics és quelcom bàsic i que amb les noves tecnologies es busca cada vegada més. La nostra manera de comunicar-nos entre nosaltres i amb els nostres amics i família ha variat. Tota la nostra comunicació pot ser immediata, amb múltiples emissors i receptors.

Aquesta manera d'entendre el món és la que fa que entenguem que la política i els nostres polítics pot (i ha de) ser així. Hi ha diverses eines per a això, i una d'elles és Twitter.
Als Estats Units i al Regne Unit, Twitter està sent adoptat en massa com a eina de comunicació política i com a eina generadora de "converses" entre polítics i ciutadans. És en l'àmbit local on més a prop som de saber el que ocorre o de conèixer el polític, i per això també és important que aquests polítics tinguin maneres senzilles d'explicar-nos el que fan o de dialogar amb nosaltres.

Si fa poc vam conèixer Twetminster, un directori de twitters dels membres del parlament britànic (tal com indicaven Carlos, César o Pehuen), avui em trobo amb Cllr Tweeps, un llistat exhaustiu de twitters de regidors de tots els ajuntaments britànics.

Al llistat podem trobar 107 municipis, amb més de 130 twitters de regidors.


A veure quan muntem alguna cosa semblança per aquí!

PD: Gràcies a Lola como mola per ensenyar-me la web!!

 

1 Comment:

  1. Anònim said...
    Totalment d'acord, Xavier. Seria útil una eina recopilatòria dels nostres polítics i la seva presència al Twitter.
    Crec que una bona fórmula seria agrupar-los per regidors i per comarques.

Post a Comment




RSS Blogger