Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

La permanència en el poder del president veneçolà, Hugo Chávez, serà sotmesa avui a prova mitjançant un referèndum en el que la població decidirà si estan d'acord o no en que s'estableixi al país la reelecció indefinida del mandat presidencial, dels governadors, alcaldes i legisladors.

La pregunta que han de respondre és la següent: "Aprova vostè l'esmena dels articles 160, 162, 174, 192 i 230 de la Constitució tramitada per l'Assemblea Nacional que amplia drets polítics del poble a fi de permetre que qualsevol ciutadà o ciutadana, en exercici d'un càrrec d'elecció popular, pugui ser subjecte de postulació com a candidat per al mateix càrrec pel temps establert constitucionalment depenent la seva possible elecció exclusivament del vot popular?".

Es diu que el resultat serà ajustat, amb la qual cosa l'interès per saber el que passarà és molt gran. En aquest sentit, i si teniu curiositat, via un missatge de Rafael Mourad, llegeixo que es pot seguir i/o participar en la cobertura de l'Esmena 2009 des de Facebook.
Per fer-ho, visita aquest enllaç i instal·la l'aplicació i tindràs accés el live blogging desenvolupat per cover it live.
Podràs xatejar amb usuaris d'altres xarxes, els de Facebook i veure els missatges deixats a twitter, llegir les principals notícies minut a minut dels principals mitjans veneçolans presents a Internet i a més participar en les enquestes flash, veure vídeos i àudio en viu o diferit.
És una oportunitat veure una eina de política 2.0 de Live Blogging en acció.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger