Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Rumb a Euskadi

Aquest divendres surto cap al País Basc amb un grup de politòlegs i experts i interessats en comunicació política per seguir les eleccions en directe durant tot el cap de setmana.

Tant Laura Ballarín com jo mateix ens hem apuntat a l'"excursió electoral" de la majoria dels "Setze de Washington": Albert Medran, Ferran Fernandez, Laia Castro, Vicent Martínez, Barbara Alonso, Silvia Majó, Clara Escudero, Marta Alves, Guillem Lopez-Bonafort, Carlos Gomez, Marc Teixidor, Montse Prats, Marc Teixidor i Pau Canaleta.

Tenim una agenda repleta i fantàstica, que no hagués estat possible sense l'ajuda de la gran Idoia Llano i de la gent de Politika 2.0, als quals agraeixo sincerament la seva col·laboració desinteressada i la seva simpatia.

Tal com indica Miquel Iceta al seu diari setmanal (via zona web d'Antoni Gutiérrez-Rubí), Politika 2.0 va sorgir arran de la iniciativa per a promoure una trobada en el Parlament Basc entre blocaires i persones de la política. Amb el temps, han anat assumint nous reptes, ampliant els seus continguts i serveis, i generant projectes i iniciatives obertes a la col·laboració com: Parlamento 2.0 o l'Observatorio de Politika 2.0.

Més recents són 119 segundos o el de recentment estrenat Hamaika minutu (Onze minuts) que complementa al primer i es desenvolupa en el context de les eleccions basques del pròxim 1 de març. Convida als màxims representants dels partits presentats que compten actualment amb presència en el Parlament Basc (Juan José Ibarretxe, Patxi López, Antonio Basagoiti, Unai Ziarreta, Javier Madrazo i Aintzane Ezenarro) a participar en una trobada amb un qüestionari comú, secret i breu de set qüestions a respondre en onze minuts, aproximadament, com explica Mikel Agirregabiria.

Per a aquesta pròxima jornada electoral a Euskadi, tenen previstes altres iniciatives interessants com l'Aurreko Eguna (trobada de bloggers el dia anterior), un twitter electoral comunitari o una taula de twitter per anar analitzant els resultats (Hautagaua).
El títol "Aurreko Eguna" (El Dia Anterior) fa referència a les eleccions autonòmiques basques (i gallegues). Aquesta data és una reminiscència prèvia a l'era Internet, l'única finalitat contemporània de la qual és donar un descans a candidatures i a partits. Aquest dissabte de reflexió (28-2-2009), s'ha organitzat un encontre de bloggers interessats en la metapolítica. Tindrà lloc a la seu d'EITB (Euskal Irrati Telebista) de 11:00 a 13:30. Comptarà amb la participació ja confirmada de:


De la blogosfera i el ciberespai:


L'ordre del día (microponències, de cinc minuts) serà:

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger