Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Via La Gaceta de los negocios llegeixo que el Congrés d'EEUU no vol quedar-se enrere en l'ús de les noves tecnologies, pel que tant el congrés com el senat nord-americà han llançat els seus propis canals a YouTube.

A partir d'ara, els membres del Congrés i del Senat podran enviar els seus vídeos directament des dels seus despatxos així com els seus discursos i les seves intervencions davant les comissions.

Les dues cadenes són youtube.com/senatehub i youtube.com/househub. La millor idea, a més, és que hagi molta interactivitat amb els usuaris, que puguin subscriure's, enviar els seus propis vídeos i plantejar preguntes als seus representants.

La Gaceta diu que "la utilització de les xarxes socials i d'internet durant la campanya, especialment per part de Barack Obama, ha marcat un abans i un després en la política. Vists els beneficis obtinguts amb la seva aposta per les noves tecnologies, que li va permetre un nivell de suports i una recaptació rècord, tots volen pujar-se al carro". Crec que la moda Obama té a veure, per descomptat, però no és una quelcom nou, ja que ja existeix al Regne Unit ia la casa real britànica i jordana.
El vídeo a Internet i l'auge de la vídeopolítica com quelcom usual i usat per la població és una cosa que ja està aquí, que transmet transparència i que permet donar a conèixer i difondre el que es fa des de les diverses institucions.

En aquest sentit, la novetat no és només l'ús d'un canal de youtube, sinó que en el propi canal s'ha instal·lat un google maps on trobar al teu congressista o senador, i accedir directament als seus vídeos. Una iniciativa molt innovadora que s'hauria d'adoptar per aquí.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger