Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

A partir de les 18h (hora espanyola), 12h a Washington, tindrà lloc la cerimònia d'investidura de Barack Obama.


Si teniu curiositat per seguir-la, a Soitu han publicat dos articles fantàstics amb infinitat de maneres de fer-ho.
Us transcric unes quantes que m'han cridat l'atenció:

  • Diversos mitjans i organitzacions d'Estats Units s'han unit en un esforç sense precedents, convidant a ciutadans de tot el país a compartir missatges, fotos i vídeos a través de Inauguration Report. Té la mateixa aparença que Twitter, però també ho pots utilitzar amb Google Earth, i veure així des d'on ha estat enviada cada actualització. Durant tota el matí podràs seguir (en anglès) els missatges que enviïn alguns dels assistents a la cerimònia a Washington o seguidors de l'esdeveniment en altres parts del món.

  • En una demostració més de com utilitzar els mapes en esdeveniments especials, 'The New York Times' ha preparat aquesta presentació, en la que pots navegar pel mapa de Washington tal com avui se succeiran els fets: pots veure on jurarà Obama el seu càrrec, el lloc des del qual agafarà el seu helicòpter per a dur-lo a la Casa Blanca o el recorregut que farà la desfilada després de la cerimònia. No us ho perdeu, encara que només sigui per curiositat. En el NY Times també han creat una increïble joguina per a veure les paraules més importants (i el context de l'època) de tots els discursos de presidents des de 1789 fins a l'última de George Bush. Tampoc deixeu de visitar-lo.

  • Si t'atreveixes amb l'anglès, a MSNBC.com tindràs el discurs en quant ho pronunciï Barack Obama sobre les sis de la tarda. A més, ja estan penjats els discursos d'anteriors presidents i pots comparar continguts.

  • I si vols la versió més "oficial", aquí tens la pàgina d'Obama, on seguiran la inauguració, molt però que molt de prop.

A Soitu, a través d'un article de Francis Pisani també ens dirigeixen a algunes guies per a seguir la retransmissió:

  • La guia de la inauguració de TechCrunch ens diu on buscar la retransmissió en directe del traspàs de poders, en quines pàgines podem compartir emocions, opinions i sentiments i les millors aplicacions per al iPhone.



A més, altres opcions que m'han arribat:







Però el millor i més simple resum del dia és el que ens mostren a Lo dudo Mucho.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger