Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

La nova intranet de CDC

La setmana passada, Convergència Democràtica de Catalunya va estrenar la seva nova intranet, que pretén ser un espai de comunicació i treball entre els militants. La idea d'una intranet és bàsica per a que els militants puguin estar al dia del que passa al seu partit, i on puguin trobar argumentaris i eines per a fer campanya permanent.

A CDC ho han vist així i han creat una intranet 2.0. Aquesta és la idea bàsica sobre la que s'ha treballat per desenvolupar la nova intranet de Convergència Democràtica de Catalunya. La intranet de CDC és un espai web accessible per tots els militants del partit i pretén ser un espai de treball col·laboratiu.

Aprofitant les últimes eines de l'anomenat web 2.0, la intranet de CDC ofereix als seus usuaris una pàgina des de la que poden administrar tota la seva activitat com a militants. La intranet ofereix una pàgina personal, protegida sota contrassenya, totalment configurable per l'usuari (a l'estil igoogle o netvibes).

Aquesta intranet consta de tres blocs. Un primer bloc d'informació sobre el partit on es poden seleccionar les notícies nacionals, locals, i blocs de CDC i CiU a més de l'agenda del partit per tenir a l'abast tota la informació sobre l'activitat del partit en l'àmbit que es vulgui.

El segon bloc permet accedir als argumentaris, temes del dia, la web del món local, avisos...

I finalment un tercer bloc on es pot afegir tot allò que t'interessi, els mitjans digitals que vols seguir, el temps al teu municipi, el teu bloc, o el darrer canal a Youtube que t’interesi.

Un altre canvi important en la nova intranet és la gestió del correu electrònic. Tots els militants de CDC que ho desitgin poden activar i accedir al seu correu electrònic corporatiu. La novetat ara és que tots aquests correus electrònics es migraran a Gmail. Les avantatges del nou sistema de gestió de correu són moltes:

  • Correu sense Spam
  • Bústies amb espai pràcticament il·limitat
  • Cerca ràpida de missatges

També han creat un espai local dins de la intranet. És l’espai municipal per als càrrecs electes de CDC. És un espai on trobaran informació, documentació, formació online, bones pràctiques, i en definitiva, tota aquella informació útil per a la tasca política diària i per a la seva planificació estratègica; amb un cercador, que ajudarà a trobar tot allò que busquen.

No és la única novetat a CDC, ja que aprofitant les eleccions nordamericanes han enviat a un seguit de persones destacades del partit als Estats Units per a explicar des d'allà com veuen la campanya a través del blog comunitari "Convergents a la campanya americana".



Els autors que participaran al bloc col·lectiu són el Secretari Executiu de Comunicació i Estratègia de CDC, David Madí, la Secretària de Logística i Actes de CDC, Ima Mis, el Secretari de Relacions Internacionals de CDC, Carles Llorens, el President de la Comissió de Política Municipal de CDC i alcalde de Sant Cugat del Vallès, Lluís Recoder, la presidenta de la Sectorial de Medi Ambient i regidora de Sant Cugat, Marta Subirà, i el President de l'Agrupació de CDC a Andorra, Ferran Fernández.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger