Bloc | Sobre mí | Contacte | Treballo a

Aquesta darrera setmana es va llançar la campanya "65 hores?, ni parlar-ne", en contra de la proposta de la comissió europea d'augmentar la jornada setmanal a 65 hores, que representa una lamentable involució i un atemptat contra els drets de les persones que treballem a Europa.

Han estat molts anys de lluita, moltes generacions de mobilitzacions les quals han fet d'Europa un lloc on el concepte “drets socials” significa quelcom concret. Si alguna cosa ha de ser Europa és un espai social on els drets dels ciutadans han de respectar-se i la proposta de la comissió ens retorna al segle XIX, a les jornades de sol a sol i als sous de misèria.

cat-65hores.png

La infame proposta de la comissió, per a ser efectiva, ha de ser ara aprovada pel parlament europeu, i Internet ha de convertir-se en l'avantguarda de l'oposició a la mateixa. Demostrem als nostres eurodiputats que si aproven les 65 hores tindran un problema, que els ciutadans europeus estem en contra d'aquesta barbaritat.

Com fer-ho?
  1. Col·loca el banner en la teva web o blog
  2. Fes un post sobre el tema
  3. Envia'l per mail a tots els teus amics
  4. Fes-li saber als eurodiputatts del teu país que NO ELS VOTARÀS si aproven la mesura amb el seu vot. Aquí tens el llistat de mails dels eurodiputats
  5. Tradueïx la campanya al teu idioma i estén-la en el teu país.

Què s'ha aconseguit de moment?


Avui a les 10h es presenta el nou web de la campanya, que agrupa tota la informació i reaccions que s'han produït fins al moment, i que podeis trobar aquí.

 

0 Comments:

Post a Comment




RSS Blogger